ONZE WERKWIJZE

Kennis maken
Wij maken graag kennis met u. Wat vindt u belangrijk? Hoe ziet de gezinssamenstelling eruit? Hoe staat u er financieel voor? Wij houden rekening met de persoonlijke situatie. Zo ontvangt u altijd een advies op maat.

Verhelderen
We houden het eerlijk en eenvoudig. Wij beantwoorden uw vragen; Wat houdt het product precies in? Welke voordelen biedt het mij? En niet onbelangrijk: Hoeveel kost het? Financiële producten hoeven geen abracadabra te zijn. We scheppen graag duidelijkheid, zodat men achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Altijd een eerlijk advies dus.

Adviseren
Wij adviseren en u bepaalt. Met ons diverse aanbod aan producten kunnen wij iedere klant voorzien van een passende oplossing. Wij bieden dus altijd een onafhankelijk advies op maat en begeleiden u bij het nemen van een weloverwogen keuze. Uiteindelijk bepaalt u zelf wat het beste bij u past.

Ontzorgen
Ons doel is u te ontzorgen. Wij maken het de klant gemakkelijk. We nemen zaken uit handen en maken complexe producten eenvoudig. Zo zijn wijzigingen met 1 telefoontje of e-mail te regelen en handelen we schades veelal van A t/m Z af. We zijn altijd bereikbaar voor vragen of adviezen. Zo bent u zorgenvrij van financiële vraagstukken en administratieve rompslomp.

Guis & Partners ontzorgt.

Zie hier onze brochure!
Cookie instellingen