Over ons

Guis & Partners is een erkend tussenpersoon in verzekeringen en financiële dienstverlening. Vanuit ons kantoor in Sliedrecht ontzorgen wij al ruim 75 jaar de particuliere en zakelijke markt. Dit doen wij op een persoonlijke, heldere en eerlijke wijze.

Wij adviseren u over:

Verzekeringen
Als gevolmachtigde partij bieden wij namens diverse grote maatschappijen verzekeringen aan. Binnen de afspraken met deze maatschappijen, kunnen wij volledig autonoom handelen. Altijd een onafhankelijk advies dus!

Pensioen
Door te informeren over de mogelijkheden en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, helpen wij u zorgeloos met pensioen te gaan.

Hypotheek
Wij begeleiden u graag in het vinden van een passende hypotheek. Wij zetten diverse hypotheken tegenover elkaar en houden rekening met de persoonlijke situatie, de wensen en het toekomstbeeld. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing.

U bepaalt zelf welke producten interessant voor u zijn. Benut onze service en kennis optimaal door uw complete pakket onder te brengen. Ook voor het eenvoudig online afsluiten van een verzekering bent u aan het juiste adres.

Voordelen
Als klant van Guis & Partners profiteert u van verschillende voordelen:
  • Altijd een onafhankelijk advies – Als onafhankelijk adviseur bieden wij u altijd een eerlijk advies
  • Een persoonlijke benadering – Bij ons bent u geen nummer, wij nemen graag de tijd voor u
  • Individuele oplossingen op maat – Wij houden rekening met uw persoonlijke situatie en wensen
  • Vertrouwd contactpersoon – Uw vaste adviseur als aanspreekpunt
  • Goede bereikbaarheid – Per e-mail, schriftelijk en telefonisch bereikbaar. U bent ook altijd welkom bij ons op kantoor.
Alles onder één dak
U kunt bij Guis & Partners zowel privé als zakelijk terecht voor al uw financiële producten. Ervaar het voordeel van een compleet pakket onder één dak en laat u ontzorgen.

U kunt onze brochure bekijken bij 'onze werkwijze' hieronder!
 
Cookie instellingen