PENSIOENEN

Persoonlijk en helder advies met betrekking tot uw pensioen. Zorgeloos uw toekomt tegemoet.

Voor bedrijven welke niet verplicht zijn aangesloten bij een pensioenfonds bieden wij de unieke mogelijkheid om naast hun verzekeringsportefeuille ook de pensioenregeling via ons te regelen. Er zijn maar weinig bedrijven die ondernemers op deze wijze kunnen ontzorgen. Tevens kunnen wij u ook adviseren in het opbouwen van een pensioen voor de ondernemer (DGA pensioen).

Veel verzekeringsbedrijven hebben niet geïnvesteerd in een pensioenvergunning. Wij geloven in totaalrelaties en pensioenen is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening.

Elke pensioenregeling is maatwerk. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

PensioenNavigator
Voor een overzicht wat u met uw pensioen kunt doen, hebben wij de PensioenNavigator voor u. Deze kunt u hieronder raadplegen.Pensioen Collectief
Pensioen is een zaak van de werkgever, de werkgever gaat immers het pensioencontract aan. Vanzelfsprekend kun u rekening houden met de wensen van de werknemers.

Bij het maken van de keuzes gaat het niet alleen om de pensioenvorm, maar ook om een dertig-tal andere zaken waar we u feilloos doorheen loodsen.

Op deze manier begrijpen u en uw werknemers hoe het pensioen in elkaar steekt en wat iedereen kan verwachten op een pensioendatum, bij overlijden vóór en ná pensioendatum en bij arbeidsongeschiktheid.

Heeft u al een lopende pensioenregeling? Maar;
U wilt graag weten of deze ook goed is?
U wilt weten of deze nog wel bij je huidige wensen past?
U wilt weten of deze nog bij de situatie in je bedrijf past?

Wilt u meer weten? Of heeft u andere vragen met betrekking tot collectief pensioen? Neem gerust contact op met ons kantoor of via telefoonnummer 0184 - 675 666 of stuur een e-mail naar info@guis.nl.

DGA Pensioen
Als ondernemer of DGA werkt u op dit moment hard en hopelijk met veel plezier.

Er komt echter een periode in uw leven, dat u het wat rustiger aan wilt doen. Daarvoor legt u nu de financiële basis.

Dat 'kapitaal voor later' komt uit: verzekeringen, belastingvoordelen en vermogensopbouw.

Heeft u een helder en volledig zicht op deze zaken?

De kans is groot, dat niet alles even duidelijk is. U heeft waarschijnlijk weleens het gevoel dat het beter kan. Wij duiken erin. Dat is ons vak.

We geven u:
Rust
Richting
RendementAanvullend pensioen opbouwen
Wilt u naast uw AOW-uitkering en het pensioen dat u opbouwt via uw werkgever een aanvullend pensioen opbouwen? Wij adviseren u als werkgever graag over de mogelijkheden van sparen of beleggen voor uw werknemer. 

Lijfrente
Bouwt u pensioen op via een lijfrenterekening? Wij adviseren u graag.

Binnenkort met pensioen?
Gaat u binnenkort met pensioen? Wat u plannen ook ziin, wij helpen u graag bij het regelen van uw pensioenuitkering.
Cookie instellingen