VERZEKERINGEN

Wij helpen u graag bij de keuze voor een passende verzekering. Thuis en onderweg goed verzekerd.

Zoekt u een specifieke verzekering? Wij kunnen u altijd een passend product op maat bieden.
Neem contact op met ons kantoor via 0184 - 675 666 of via info@guis.nl voor een persoonlijk advies op maat.

AutoverzekeringWat voor auto u ook heeft, een goede autoverzekering is erg belangrijk. U wilt een verzekering die goed bij uw voertuig past. Een voordelige premie is daarbij ook niet geheel onbelangrijk. Wij bieden u altijd een passend product. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel de weg op!
 • Altijd een passende dekking
 • Voordelige premie
 • Persoonlijke service en contact 
 • Unieke services in geval van schade
 • Profiteer van premiekorting bij een volledig verzekeringspakket bij ons kantoor
Verschillende dekkingen autoverzekering
WA
Uw auto moet minimaal WA verzekerd zijn. U bent verzekerd voor schade die u bij anderen aanbrengt met de auto. Deze schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn.
‚Äč
WA + EXTRA
Wilt u meer zekerheid? Dan kiest u voor WA + Extra dekking. Naast de aansprakelijkheidsdekking is uw auto ook verzekerd voor onder andere brand, storm en diefstal.

WA + CASCO
Ook wel All Risk genoemd. Dit is de meest complete autoverzekering die u kunt afsluiten. U bent dan ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld botsen en slippen.

INZITTENDEN EN RECHTSBIJSTAND
U kunt uw verzekering aanvullen met een Ongevallen Inzittendenverzekering. Wanneer u of een medepassagier na een ongeval blijven invalide raakt overlijdt, biedt deze verzekering een uitkering. 
Ook kunt u de verzekering aanvullen met een Schadeverzekering Inzittenden. Schade aan spullen van- en verwondingen aan bestuurders en passagiers zijn dan verzekerd.
Ook kunt u de verzekering aanvullen met Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen. In geval van een aanrijding krijgt u dan juridisch advies. 


Aanvullende informatie
Raadpleeg polisvoorwaarden van onze volmachtproducten hier.

Raadpleeg het schadeformulier voor uw auto hier.


ScooterverzekeringBent u op zoek naar een goede maar goedkope scooterverzekering? Wij kunnen u altijd een passend en voordelig product aanbieden. Hierbij kijken wij ook altijd naar de premie. Onze lage premies gelden met name voor bestuurders vanaf 24 jaar. U kunt uw bromfiets, snorfiets of scooter met een kenteken tegen een zeer aantrekkelijk tarief verzekeren.

 • Bij schade staan wij direct voor u klaar
 • Direct uw premie online berekenen en afsluiten
 • Online uw polis inzien en uw gegevens wijzigen
 • Online uw schade melden en inzien
 • Jaarlijkse herberekening van uw premie, altijd de beste premie dus!
Of u nu kiest voor de basisdekking of voor een van onze aanvullende dekkingen; met onze scooterverzekering gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Bereken hieronder uw verzekering en sluit direct af!

Verschillende dekkingen scooterverzekering
WA
Uw scooter moet minimaal WA verzekerd zijn. U bent verzekerd voor schade die u bij anderen aanbrengt met de scooter. Deze schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn.

WA + EXTRA
Wilt u meer zekerheid? Dan kiest u voor WA + Extra dekking. Naast de aansprakelijkheidsdekking is uw scooter ook verzekerd voor onder andere brand, storm en diefstal.

WA + CASCO
Ook wel All Risk genoemd. Dit is de meest complete scooterverzekering die u kunt afsluiten. U bent dan ook verzekerd voor schade aan uw eigen scooter door bijvoorbeeld botsen en slippen.

OPZITTENDEN EN RECHTSBIJSTAND
U kunt uw verzekering aanvullen met een Ongevallen Inzittendenverzekering. Wanneer u of een medepassagier na een ongeval blijven invalide raakt overlijdt, biedt deze verzekering een uitkering. 

Ook kunt u de verzekering aanvullen met een Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen. In geval van een aanrijding krijgt u dan juridisch advies. 

Aanvullende informatie
Raadpleeg het schadeformulier voor uw scooter hier.

Scooterverzekering opzeggen kijk hier.


Guis Privé PakketWij kunnen een uitgebreid pakket aan schadeverzekeringen bieden.
U kunt kiezen uit verschillende rubrieken of verzekeringen. Wij stellen een pakket samen die het best aansluit op uw huidige situatie. Hoe meer rubrieken of verzekeringen in het pakket worden opgenomen, hoe hoger de korting. Die korting krijgt u automatisch vanaf de tweede rubriek of verzekering die u afsluit uit ons pakket. De korting kan oplopen tot gemiddeld 10% van de totale premie.

Bovendien sluiten al onze verzekeringen naadloos op elkaar aan en staan al uw verzekeringen op één handig overzicht. Wel zo prettig.

Uw overige voordelen zijn:
 • Er worden geen poliskosten in rekening gebracht;
 • U ontvangt jaarlijks een actueel overzicht van de in het pakket gesloten verzekeringen;
 • Alle verzekeringen kennen een contracttermijn van een jaar;
 • Betalen kan per maand met automatisch incasso, per kwartaal of per jaar.
  
Alle Particulieren Verzekeringen
Wonen
Inboedelverzekering
Vakantiehuisverzekering
Woonhuisverzekering

Personen
Aansprakelijkheidsverzekering
Rechtsbijstandsverzekering
Uitvaartverzekering
Zorgverzekering

Verkeer
Autoverzekering
Fietsverzekering
Motorverzekering
Oldtimerverzekering
Scooterverzekering

Recreatie
Bootverzekering
Caravanverzekering
Reisverzekering
Cookie instellingen