VERZEKERINGEN

Wij helpen u graag bij de keuze voor een passende verzekering. Zo zijn uw organisatie en de werkzaamheden goed verzekerd.

Neem contact op met ons kantoor via 0184 - 675 666 of via info@guis.nl voor een persoonlijk advies op maat.

AutoverzekeringWat voor auto u ook heeft, een goede autoverzekering is erg belangrijk. U wilt een verzekering die goed bij uw voertuig past. Een voordelige premie is daarbij ook niet geheel onbelangrijk. Wij bieden u altijd een passend product. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel de weg op!
  • Altijd een passende dekking
  • Voordelige premie
  • Persoonlijke service en contact 
  • Unieke services in geval van schade
  • Profiteer van premiekorting bij een volledig verzekeringspakket bij ons kantoor
Verschillende dekkingen autoverzekering
WA
Uw zakelijke auto moet minimaal WA verzekerd zijn. U bent verzekerd voor schade die u bij anderen aanbrengt met de auto. Deze schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn.

WA + EXTRA
Wilt u meer zekerheid? Dan kiest u voor WA + Extra dekking. Naast de aansprakelijkheidsdekking is uw auto ook verzekerd voor onder andere brand, storm en diefstal.

WA + CASCO
Ook wel All Risk genoemd. Dit is de meest complete zakelijke autoverzekering die u kunt afsluiten. U bent dan ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld botsen en slippen.

INZITTENDEN EN RECHTSBIJSTAND
U kunt uw zakelijke verzekering aanvullen met een Ongevallen Inzittendenverzekering. Wanneer u of een medepassagier na een ongeval blijven invalide raakt overlijdt, biedt deze verzekering een uitkering. 
Ook kunt u de verzekering aanvullen met een Schadeverzekering Inzittenden. Schade aan spullen van- en verwondingen aan bestuurders en passagiers zijn dan verzekerd.
Ook kunt u de verzekering aanvullen met Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen. In geval van een aanrijding krijgt u dan juridisch advies. 

Aanvullende informatie
Raadpleeg polisvoorwaarden van onze volmachtproducten hier.

Raadpleeg het schadeformulier voor uw auto hier.


BedrijfsschadeverzekeringDoor een schade binnen uw bedrijf kan u behoorlijk wat omzet mislopen, terwijl de vaste kosten doorlopen. Denk bijvoorbeeld aan een brand in uw pand. Of defecte machines door waterschade, waardoor uw werkzaamheden stil liggen. De Bedrijfsschadeverzekering vangt de financiële gevolgen op bij vermindering van uw omzet.     

Dekking
Bij bedrijfsschade door een gedekte oorzaak vergoedt de verzekering de misgelopen brutowinst. Ook extra kosten die u moet maken om de zaak draaiende te houden vallen onder de dekking. 

Aanvullende informatie
Raadpleeg polisvoorwaarden van onze volmachtproducten hier.

Raadpleeg het schadeformulier voor uw bedrijfsschade hier.


AansprakelijkheidsverzekeringBij de uitoefening van uw bedrijf kan er schade worden toegebracht aan derden en/of aan eigendommen van derden. Dit kan zowel fysieke als financiële schade zijn. Een claim van de benadeelde partij kan behoorlijk oplopen. De zakelijke aansprakelijkheidsverzekering beschermt u hiertegen. 

Wij bieden verschillende zakelijke aansprakelijkheidsverzekering aan: Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en Beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade die u als bedrijf veroorzaakt aan spullen of mensen. De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt financiële vermogensschade.

Verschillende zakelijke Aansprakelijkheidsverzekeringen
BEDRIJF
Met de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunt u zich verzekeren tegen materiële- en letselschade die u als bedrijf bij een derde veroorzaakt.

Uw medewerker veroorzaakt bijvoorbeeld tijdens werkzaamheden bij een opdrachtgever schade aan de vloer van het pand. Of uw medewerker laat per ongeluk een medewerker van uw klant struikelen en deze breekt zijn arm. Uw bedrijf wordt hiervoor aansprakelijk gesteld door de benadeelde. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen.

BEROEP
Voor een groot aantal beroepsgroepen is de normale bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering niet voldoende om bepaalde risico’s goed af te dekken. Denk aan vertalers, juridisch adviseurs en apothekers. Voor deze beroepsgroepen bieden wij een specifieke beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Uw medewerker geeft bijvoorbeeld een fout advies waardoor uw klant financiële schade lijft.

Ook voor de beroepsgroepen advocaten, accountants, notarissen, administratiekantoren en belastingadviseurs zijn er aparte beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, die zijn afgestemd op de specifieke werkzaamheden van deze beroepsgroepen.

Aanvullende informatie
Raadpleeg polisvoorwaarden van onze volmachtproducten hier.

Raadpleeg het schadeformulier voor uw Aansprakelijkheidsverzekering hier.

 

Alle Zakelijke Verzekeringen

Aansprakelijkheid en recht
Aansprakelijkheidsverzekering
Rechtsbijstandsverzekering
WEGAM / WEGAS

Bedrijfsschade
Bedrijfsschadeverzekering
CAR- en Montageverzekering
Cyberriksverzekering
Geld- en Fraudeverzekering
Inventaris / Goederenverzekering

Vervoer en Transport
Autoverzekering
LeasePlan autolease
Transportverzekering
Wagenpark
Werkmaterieelverzekering

Ziekte en Arbeidsongeschiktheid
Employee benefits
Arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer / DGA
Cookie instellingen